Tuesday, August 23, 2011

Frustration


kenapa shopping mall skit punye hebat, tapi surau dia macam #$%^&*????? sape yang terlibat dalam design approving bagai tu tak mo pahala lebih ke???? benci btol la.

kan mummy pegi the garden kan. masuk-masuk tengok, wow, tersergam indah all the boutiques sume. brand yang bukan calang-calang pulak tu. then, masuk zohor, kitorg nak pegi solat, perrgghhh KECEWA!! why??? tempat dia sangat corok sebelah food court yang sangat low class. and the best part is, sebelah tong sampah!!!!! ok, tong sampah tu di pintu sebelah but still!!!! the building is so big, siap ada hotel bagai, and you design the surau dekat situ? wow, your idea was so damn 'brilliant' man! i 'solute' you! blerrgghhh! actually, that was our first time there, so overall, we were disappointed with the facilities. nursing room pun sedih jugak. haih.....

so far, tempat yang mummy slalu pegi, one utama and the curve la yang best. nak solat selesa pegi situ la. besar, tak serabut, bersih. nursing room dia pun best jugak. same goes to sunway pyramid. surau dia not that bad. still bleh terima.

tempat ibadat bukannye bleh main-main. ni soal sensitivity. mane-mane religion pun mesti amik kisah kan? same goes to us la as a muslim. apa la korang ni..........

p/s : name jek negara Islam, tapi......


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Frustration"

Miss Aja on August 23, 2011 at 6:59 PM said...

i understand ur frustration farah...i know garden tu mall yg sgt exclusive...penah pg kt surau dia..mmg disgraceful n tak respect kan? patutnya buat tempat yg selesa utk galakkan org semayang..zaman2 diploma dulu selalu pg sogo..surau dia is the worst. mcm tempat murder. :(

FYHA on August 24, 2011 at 12:50 AM said...

tula, diorg ni takde sensitivity langsung. ce buat kuil ngn tokong sblh tong sampah bleh? grrrr....

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal