Monday, August 15, 2011

Preparation raya anyone?


salam 15 ramadhan sume! lagi half puasa nak raya dah. suke tak suke suke tak suke suke?

puasa kali ni tak dapat join daddy pegi terawih. kene babysit khayra yang makin banyak akal ni. hehe. nanti khayra dah besar skit baru bleh hangkut skali tapi takut dia buat bising kan macam budak-budak kat surau/masjid tu. kacau orang lain plak. hushh...

anyway, preparation raya tak start hapa pun lagi. erkk baju kurung and melayu dah tempah la tapi, cuma tak amik jek lagi. tunggu daddy cuti raya hujung bulan ni baru nak gi amik, baru nak gi beli baju khayra, daddy and mummy. sempat kah?

one good news! umah kitorg finally free dari boxes! or dari erti kata yang lain, kami dah abis unpack! padahal pindah december lepas, skrang baru abis unpack. better believe it babeh! hahahaha... nampak sangat betapa 'rajinnye' mummy nih LOL

this week, insha Allah, ada iftar bersama ex-freescalers and ex-dorm mates. can't wait to see my girls. and boys. hehe! (",)


Lots of love,
FYHA

4 comments on "Preparation raya anyone?"

mama chantek on August 16, 2011 at 8:53 AM said...

saya baruuu sepasang beli bju raya.. tudung x bli lg.. kuih tgl 1 jenis jek lg nk bli

FYHA on August 16, 2011 at 1:51 PM said...

ko cuti raya berapa lame? make sure kite jln2 raye ok!

mama chantek on August 16, 2011 at 2:35 PM said...

alaa kejap jek cuti... cuti abes

FYHA on August 16, 2011 at 2:57 PM said...

ala yeke. hurmm.. tapi ko raye umah aku kan? sban ke bangi xkisah la mane2. tp ko dtg tau! aku nk poke baby azroy!

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal