Wednesday, December 15, 2010

8 Fakta Tentang Darlee Zuris


hehe first time nak masuk blogging contest ni. hadiah pon cam menarik jek. ada harapan kah? hohoho... mari kite revise balik tentang puan zuris ni....

1. sangat sangat sayangkan kysha and daddy. tak sanggup tengok aby sakit or nangis jerit-jerit *sob*
2. suke travelling. macam almost every weekend asek berjalan jek keluarga bahagia ni *likes*
3. sedang mencarik-carik orang untuk menjage aby *kire tak?*
4. takut cicak! kihkih... hantu pun kan. gagagaga!
5. kecik comel lote jek orangnye. suke tenyum. auww!
6. owh owh kamu duduk di ipoh. kihkih....
7. dah panggil name kysh since aby dalam pewut lg. alololo....
8. zuris sangat bertuah sebab hubby teman skali bg semangat dalam labour room. kite kene push sorang-sorang. huhu!

haa... ok tak? ok la tu kan... just try my luck. mane tau zuris terbukak hati suke plak. ngeh ngeh! *fingers crossed*

the 3 of us
curik gambar yek zuris *wink*

p/s : sape yang interested, try la contest ni. gud luck!


Lots of love,
FYHA

3 comments on "8 Fakta Tentang Darlee Zuris"

~dARlee zURiS~ on December 18, 2010 at 10:01 AM said...

ok.checked!
thanks 4 joining ye fyha
gd luck
;)

btw...nak tlg jagakan aby ke?hehee

K-Baby on December 18, 2010 at 7:18 PM said...

All the best...btw minta izin I link ur blog ya... :)

FYHA on December 18, 2010 at 10:37 PM said...

zuris : bleh bleh!! nanti khayra ada kawan, dia xkacau kite dah. hehe!

k-baby : sila sila :)

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal