Thursday, December 23, 2010

Soalnye kenape?


why do babies smell good? kenapa? kenapa? tak kisah lah her baby breath ke, her after bath ke or even her morning wake up breath pun sangat lah sedap. i can't get enough of it. setiap kali mesti mahu cium dan cium dan cium lagi. ada orang kata sebab baby minum susu especially yang breastfeed. bau mereka lain. orang tua kata bau syurga kan? Wallahualam. tanye enche google, dia kata ini salah satu cara untuk kite bonding dengan baby. Subhanallah. hebat kan ciptaan Allah? Dia dah tahu dah apa yang terbaik untuk berkenalan dengan anak-anak kite sejak pertama kali bertemu. dah la dengan pipi dia yang bulat dan gebu, dapat plak peluk cium, dengar dia gelak and gugugaga, jari-jari kecik dia main dengan rambut and muka kita time dia nak tido, aduhai.... akan dirindui moments ini.
atau mungkinkah sebab bauan bedak-bedak, syampoo-syampoo itu membantu? mestilah. johnson & johnson babeh!! hehehe...

khayra,
kalo khayra baca blog ni nanti kan, mummy nak khayra tahu yang mummy sayang sangat dengan khayra. mummy tak kisah kene bangun banyak kali pun malam-malam. mummy tak kisah pun khayra tak sihat and mummy kene dukung khayra all the time. mummy tak kisah. yang penting sayang mummy sihat and ceria slalu ok. sayang dia.


our bundle of joy


p/s : hehe tetibe ada drama plak kat entry ni. tapi btol la, agak emo sket bile mengenangkan saat-saat spending time dengan khayra ni *sob*


Lots of love,
FYHA

4 comments on "Soalnye kenape?"

~dARlee zURiS~ on December 24, 2010 at 9:00 AM said...

haah kan.baby sentiasa berbau wangi.tu yg buat nak cium2 je sentiasa.kalu ikut geram,nak gigit2 je.boleh?hahaa..
tengok balik gambar diorang time baru2 lahir tu,syahdu je rasa kan

JaJa on December 24, 2010 at 1:45 PM said...

i LIKE this post!!! tak sabar nak ada baby sendiri!!! *berangan*

FYHA on December 24, 2010 at 2:28 PM said...

zuris : tula, agak2 kalo ade kesan "love bite" tu, ade org kata kite mendera tak? hikhik...

JaJa : yes yes nanti u have lots of babies tau! they are so wangi all the time...

Papa Mifz on December 29, 2010 at 7:44 PM said...

wah touching la baca entry nih...:)

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal