Thursday, December 16, 2010

Nak cantek jugak


camane nak cantek jugak tapi ala-ala muslimah macam la. slalu kalo g beli top kan, konon nak stylo la sket. but then i ended up beli blouse macam mak cik! tak pun macam budak skolah. tapi budak skolah skrang pun pandai dress up lah. gahh... rase macam dah tua pulak ni. konon surf internet carik sumber inspirasi. mereka ni pandai mix n match. ada skali nak cuba lah, haks macam burok jek mommy pakai. nape orang lain pakai cantek?! *stress*




image by marie clare

Dian Pelangi


haa nampak tak nampak tak? cantek kan? tapi mereka ni pakai berlapis-lapis. malaysia ni panas lah. rimas dan tak dapat bernafas dalam baju tu nanti (haihh banyak songeh plak aku nih tapi nak cantek!) tak pe lah kene cuba pelan-pelan. mungkin cantek satu hari nanti. ngeh ngeh!

p/s : brape banyak word cantek lah dalam entry ni. owh entry ni bukan pasal khayra obviously (",)


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Nak cantek jugak"

Puan Jiha on December 17, 2010 at 3:59 PM said...

min... i tag u

http://jihapimpom.blogspot.com/2010/12/contest-si-manja-ku-comel.html

FYHA on December 18, 2010 at 12:07 AM said...

hehe ok tq. nnti min cube snap gambar khayra kalo dgn jayanya!. dia susah nak dok diam la skrang.

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal