Monday, December 20, 2010

Contest si manjaku comel


ade contest lagi!! kali ni mummy telah di tag oleh ibu aqeef untuk enter contest ni. tengok mane tau rezeki khayra murah kan kan. layan.....




i chose this picca. mommy memang suke gambar ni. tiap kali tengok mesti nak sengih sorang-sorang :)

syarat dia simple jek.
  • jd follower blog empunya contest ni --> checked
  • mesti ada blog sendiri --> checked
  • kene buat satu entry pasal contest si manja comel ni and letak gambar si comel yang paling comel skali --> checked
  • tampalkan banner contest ni kat entry dan side bar --> checked
  • tinggalkan link entry kat komen entry ni --> checked
  • yang boleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun --> ok, khayra 8 bulan so checked
  • tag 5 orang lagi --> mommy kysha, mama aiman, mama nabihah, ibu zafri and papa mifz
hahaha turn korang plak. closing date 25th dec tau. good luck!


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Contest si manjaku comel"

~dARlee zURiS~ on December 21, 2010 at 8:41 AM said...

dah pernah kena tag join contest nih.tp tak buat2.hehee...
kena buat gak lah nmpk gayanye nih.
;)

FYHA on December 21, 2010 at 9:28 PM said...

hehehe buat jangan tak buat :p

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal