Tuesday, December 14, 2010

Drop dead cuteness


sila jangan muntah dengan title di atas. lalalala. owh, khayra dah officially 8 bulan dah.


sayang budak ni banyak-banyak

p/s : dah pandai tolak muka orang kalo nak cium dia. khayra tau tak khayra ni baby lagi? kasi la mummy cium banyak-banyak! *grrrr*


Lots of love,
FYHA

4 comments on "Drop dead cuteness"

Puan Jiha on December 15, 2010 at 11:46 AM said...

alolo comel nye khayra

JaJa on December 15, 2010 at 1:27 PM said...

memang drop dead cuteness pun..mata bolat macam duit dua posen. im ur biggest fan!

~dARlee zURiS~ on December 15, 2010 at 1:57 PM said...

picit2 pipi tu.
hmm..memang camtu kot fyha bila diorang dah besar sket.kysha lagilah.skrg nie dah pandai pilih orang.org2 tertentu je dia nak kalau diambil.

oh yaa..zuris tukar url blog tau.

FYHA on December 15, 2010 at 3:14 PM said...

Puan Jiha : tq! aqeef awak ape kurangnye =)

JaJa : mahu autograph? nanti khayra buat cap tgn kat kertas kasi auntie yek.. huhh reminds me to do that kind of art utk dia. lol

zuris : yup2 dah add dah pun. ngeee... kalo diorg dua ni jumpe camne la agaknye kan zuris. huhu!

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal