Friday, March 18, 2011

Issue diri sendiri


kawan. its a BIG word for me. same penting dengan gula hati. tanpa kawan, we are nothing.

okeh, entry ni tak de kene mengene ngan khayra. heheh!

dari dulu mummy memang pentingkan kawan. tanye daddy, skrang pun mummy sanggup susah payah demi mereka. risau sangat kalo diorg marah ke, majuk ke terasa ke. mesti akan cube buat diorg happy balik. pastu mummy suke organize small gathering or kasi present. bile tengok diorg happy and enjoy, ya Allah, puasnye hati. pelikkan? hehehe.. kadang-kadang mummy tepikir, diorg ni ingat kat mummy tak? bukan mintak balasan. sekadar ingat pada mummy dah cukup. mummy tau, ada yang bile susah or bosan, baru datang jumpe mummy. okeh fine, mummy still bleh layan lagi. masing-masing ade life sendiri, i got it. tapi rase macam dipergune, huh sangat tak best feeling itu! mungkin pasni mummy pay attention kat yang btol-btol nak kawan ngan mummy jek kan. aci tak?

p/s kepada diri sendiri : kawan biar ikhlas


Lots of love,
FYHA

5 comments on "Issue diri sendiri"

JaJa on March 18, 2011 at 4:19 PM said...

farah, jgn fikir yg berat2..u r still recovering. tak boleh stress.. dont think about people who make u sad okeh!

FYHA on March 18, 2011 at 4:24 PM said...

sedih, people who used to be my best girls tak de di sebelah time sakit aritu. and until now tak dapat contact. may b its time for me to move on kot :(

JaJa on March 18, 2011 at 5:03 PM said...

poor you...but hidup terlalu singkat utk fikirkan mereka yg menjauhkan diri.. biarkan dorang dgn life dorang...move on n be happy with ur family n true friends. *ingat, tak boleh stress kalau nak cepat baik! - ala2 makcik berleter* hehe..

~daRLee ZuRiS~ on March 19, 2011 at 10:42 AM said...

my hubby pun camtu.pantang kwn minta tolong sikit,mesti ada punya.sampai kena pijak palalah.jenuh nak sedarkan dia.tp lama2 sendiri sedar yg family lagi penting sekarang :)

FYHA on March 19, 2011 at 12:43 PM said...

JaJa : sgt setuju. kite kwn dgn org nk kwn ngn kite jek la kan. okeh,dh tak stress dah! hehehe....

ZuRiS : laki lagi syg kwn2 dia. nasib hubby boleh balancekan family n friends :)

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal