Monday, March 28, 2011

Proud mummy


last few days, ade kejadian yang buat mummy happy and proud dengan khayra. critenye gini, khayra nak berdiri, so dia nak pegang coffee table tu untuk dia diri. mase tu pulak dia tengah pegang toy dia kat tangan kanan. pastu, dia letak la tangan kanan dia kat meja tapi disebabkan ade toy tu dia tak leh la nak paut kan. guess what, dia letak toy dia dulu atas meja, then baru dia diri gune both hands! dah berjaya diri baru la dia pegang toy dia balik. whoooaaa!!! she's only 11 months and she can think that kind of solution! ok maybe for you, it's nothing, but for me, it was HUGE!!! well every little details yang anak kite buat is a big deal. heheh! oh khayra, make your mummy happy lagi ok. show me more skills of yours. i love you baby! big hug.


Lots of love,
FYHA

3 comments on "Proud mummy"

Miss Aja on March 28, 2011 at 8:13 PM said...

haish...sape tak bangga beb..bijak betul khayra.. so lucky u r not working, blh tgk every step of development. u knw when i have my own kids, i will be a housewife too insyaAllah.

FYHA on March 31, 2011 at 3:22 PM said...

dia dah banyak perangai dah. kalo soh dia sayang skit, dia 'hadiahkan' sloppy kiss dia. masam!

Miss Aja on March 31, 2011 at 9:40 PM said...

aaww, i want sloppy kiss too! hehehe..

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal