Saturday, March 19, 2011

Kisah dadah... oopppsss!


nak cerite sket ni pengalaman semasa high. masa mummy under morphine time sakit aritu kan, mummy nampak bende sume merepek jek. kadang-kadang nampak bende kecik pastu besar pulak. ada yang colourful, cantek jek dunia. nampak garden yang hijau bunga yang lawa-lawa. padahal kat spital ni! oh ade pelangi jugak. itu yang indah-indah. ni bab yang menakutkan plak, mummy nampak ade budak kecik tido tergantung la, ade kat bawah meja la, ade laki pakai suit sponge bob la. tak perlu lah cerite detail muke budak-budak tu sebab nanti korang takut. siyes ni cerite benar. lama gak effect dia. hahaha gile khayal! camtu kot manusia yang drug addict. then bile dah sedar diri, konfius what is real, what's not. time tu tak suke btol. rase cam lembab jek kepale otak ni. skrang tak lembab lagi. heheh!

p/s : agak-agak kene gam tak blog mummy ni? huhu..


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Kisah dadah... oopppsss!"

JaJa on March 19, 2011 at 8:44 PM said...

omg mcm tu rupanya org high rasa ek? hahaha...i imagined u meet some kind of malaikat ke, apa ke..ala2 mistik gituw...

FYHA on March 20, 2011 at 12:00 AM said...

klaka kan! i dgr jugak, sum ppl, kalo koma or kritikal, ada dugaan yang gugat iman. so far as i remember, xde bende2 mcm tu yg kaco. alhamdulillah la. my family kasi minum air zam zam, yasin and sapu air tu kt badan n muke. mayb tu membantu kot. and baca yasin jugak. wallaualam.

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal