Wednesday, March 23, 2011

Sebulan sudah berlalu


percaye tak mase ni dalam bulan lepas mummy kat spital tengah kesakitan? kejap kan masa berlalu. skang tengah tunggu turn nak kene korek perut. gile kelaparan dan kehausan. huhu!

tapi skrang dah okeh. syukur. buat mase ni mummy still kene telan ubat doc kasi. supplement? haaa tu auntie kinot tu, susah-susah jek belikan mummy pati ikan haruan masa datang visit dulu. brand poliny (cam tu ke eja? ala janji bunyi same :p) pastu baru-baru ni beli plak gamogen, brand house of healin. thank you banyak-banyak la yek kawanku. malu la ai! okeh, sape-sape yang kene operate, tak kire la sebab bersalin ke, sakit ke, ubat ni sangat lah bagus. mummy baru makan 3 hari, dah tak sakit dah kat tempat jahitan tu. kalo tak, mummy ade rase ngilu-ngilu sket. tapi tu tak bermakne bleh lasak lagi (",) tapi siyes, gamogen memang terbaek! memang takkan menyesal kalo cube.


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Sebulan sudah berlalu"

pencinta si bulan on March 27, 2011 at 1:07 PM said...

alhamdulillah....happy to know u getting better dear....

FYHA on March 28, 2011 at 11:02 AM said...

tq ted! nape x g wedd bob? min jumpe ordiq, che ngn arifah jek! *sob*

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal