Thursday, March 31, 2011

Jalan-jalan bersama mak ngah


semalam first time mummy jejak kaki ke shooing mall sejak kuar dari spital. sedih kan? hukhuk. saje jek eye cleaning ngan mak ngah kat jusco seremban. lagi pun semalam banyak agenda, nak renew insurance kete, bayar utang kat bank, tempah kek khayra and macam-macam lagi la. khayra lak bila masuk jek jusco, trus jerit. excited sangat. sian anak mummy asik kene dok umah jek. hehe. mula-mula gi makan kat delifrance sebab nak kasi khayra mushroom soup. fave dia tu. pastu setel pampers dia, solat sume, baru la mula aktiviti cuci mate. tu mate kitorg bersinar-sinar arini! hahahaha... dah letih, benti makan eskrem plak. yes, kami suke makan dari beli barang. kesimpulannye we had a simple and enjoyable date! sile lah lihat piccas kami walaupun ade 3 jek. ngeh ngeh...


stroller khayra kat bangi. terpakse pinjam jusco nye.


penat sangat


first time naik mainan ni. agak gayat tapi dia tak nak turun. so kene buat 2 round.

p/s : another date tomorrow dengan auntie anym plak.


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Jalan-jalan bersama mak ngah"

Miss Aja on March 31, 2011 at 7:39 PM said...

khayra dah susut sikit...mesti sbb tgh lasak ni...

FYHA on April 19, 2011 at 12:02 AM said...

mmg lasak ya amat, sume penat nk kejar dia. aiyoo..

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal